Munkatársaink

dr. Imre Gabriella

dr. Imre Gabriella

pszichoterapeuta szakorvos, családpszichoterapeuta
bejelentkezés: +36 (30) 409-5890

1980-ban végeztem az orvosegyetemet Szegeden, majd 1995-ig belgyógyászként dolgoztam ugyanitt. Munkám során sokszor szembesültem a testi tünetek mögött meghúzódó lelki tényezők fontosságával, a segítségért forduló emberek élethelyzeti nehézségeivel, valamint azzal, hogy a testi gyógykezelés ezeket a problémákat nem oldja meg.

Pszichoterápiás tanulmányaimat 1991-ben művészetterápiával kezdtem a szegedi és londoni orvosi egyetem (SZTE – UMDS London) közösen szervezett képzésén, ahol 1994-ben vizsgáztam. Ezt követően a Tündérhegyi Pszichoterapeuta képzésen ill. a Pszichoanalitikusan Orientált Pszichoterápiás Kiképző Egyesület (POPKE) módszerspecifikus képzésén tanultam, 2000-ben tettem pszichoterapeuta szakvizsgát. 2002-2005-ig a Magyar Családterápiás Egyesület (MCSE) képzését végeztem el, 2007-ben családterapeuta vizsgát tettem.

1998-tól 2011-ig dolgoztam Szegeden a járóbeteg szakorvosi ellátásban, a Pszichiátriai Gondozó Pszichoterápiás Munkacsoportjában. 2001 óta, a kezdetektől dolgozom magánrendelés keretében a Veresács utcai Pszichoterápiás Rendelőben.

Kiképző pszichoterapeuta vagyok a POPKE-ban (Pszichoanalitikusan Orientált Kiképző Egyesület) és az MCSE-ben (Magyar Családterápiás Egyesület) 2005-2009 között oktattam a TEPKI (Tündérhegyi Európai Pszichoterápiás Kiképző Intézet) pszichoterápiás szakvizsgára felkészítő alapképzésein.

Munkám során mindhárom módszerspecifikus képzettség tudását és tapasztalatát használom - egyéneknek és pároknak próbálok segíteni abban, hogy kevesebbet szenvedjenek és számukra előnyösebb megoldásokat találjanak az életükben.

Szakmai egyesületi tagságok
Magyar Pszichoanalitikus Egyesület, Pszichoanalitikusan Orientált Tagozat, Magyar Családterápiás Egyesület, EAP- Europian Association of Psychotherapy

Rendelési idő: kedd 14-17 óráig

ÁNTSZ engedély szám: 779-3/2008

« vissza