Munkatársaink

dr. Imre Gabriella

dr. Imre Gabriella

pszichoterapeuta szakorvos, családpszichoterapeuta
bejelentkezés: +36 (30) 409-5890

1980-ban végeztem az orvosegyetemet Szegeden, majd 1995-ig belgyógyászként dolgoztam ugyanitt. Munkám során sokszor szembesültem a testi tünetek mögött meghúzódó lelki tényezők fontosságával, a segítségért forduló emberek élethelyzeti nehézségeivel, valamint azzal, hogy a testi gyógykezelés ezeket a problémákat nem oldja meg.

Pszichoterápiás tanulmányaimat 1991-ben művészetterápiával kezdtem a szegedi és londoni orvosi egyetem (SZTE – UMDS London) közösen szervezett képzésén, ahol 1994-ben vizsgáztam. Ezt követően a Tündérhegyi Pszichoterapeuta képzésen ill. a Pszichoanalitikusan Orientált Pszichoterápiás Kiképző Egyesület (POPKE) módszerspecifikus képzésén tanultam, 2000-ben tettem pszichoterapeuta szakvizsgát. 2002-2005-ig a Magyar Családterápiás Egyesület (MCSE) képzését végeztem el, 2007-ben családterapeuta vizsgát tettem.

1998-tól 2011-ig dolgoztam Szegeden a járóbeteg szakorvosi ellátásban, a Pszichiátriai Gondozó Pszichoterápiás Munkacsoportjában. 2001 óta, a kezdetektől dolgozom magánrendelés keretében a Veresács utcai Pszichoterápiás Rendelőben.

Kiképző pszichoterapeuta vagyok a POPKE-ban (Pszichoanalitikusan Orientált Kiképző Egyesület) és az MCSE-ben (Magyar Családterápiás Egyesület) 2005-2009 között oktattam a TEPKI (Tündérhegyi Európai Pszichoterápiás Kiképző Intézet) pszichoterápiás szakvizsgára felkészítő alapképzésein.

Munkám során mindhárom módszerspecifikus képzettség tudását és tapasztalatát használom - egyéneknek és pároknak próbálok segíteni abban, hogy kevesebbet szenvedjenek és számukra előnyösebb megoldásokat találjanak az életükben.

Angol nyelven is vállalok terápiát.

Szakmai egyesületi tagságok
Magyar Pszichoanalitikus Egyesület, Pszichoanalitikusan Orientált Tagozat, Magyar Családterápiás Egyesület, EAP- Europian Association of Psychotherapy

Rendelési idő: kedd 14-17 óráig

ÁNTSZ engedély szám: 779-3/2008

« vissza