Munkatársaink

dr. Kassai Zsuzsanna

dr. Kassai Zsuzsanna

pszichiáter, pszichoterapeuta főorvos
bejelentkezés: +36 (30) 340-5644

1980-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, 1985-ben pszichiátriából, 2000-ben pszichoterápiából szakvizsgáztam. Módszerspecifikus végzettségem analitikusan orientált psztichoterápiából és pszichodrámából van, ezen kívül tanultam hipnoterápiát, neurolingvisztikus programozást (NLP) és szervezetfejlesztést is.

Pályám elején 7 évig szenvedélybetegekkel foglalkoztam. Közel harminc éve dolgozom a Szegedi Pszichiátriai Gondozóban, amely jelenleg a Pszichiátriai Klinika részeként működik.

Szeged első magán pszichoterápiásr rendelőjét itt, a Veresács utcában 2001-ben alapítottam meg kollegáimmal, akik jelenleg is itt dolgoznak.

Minden lelki problémával lehet hozzám fordulni!

Speciális érdeklődési területem: a termékenységgel, gyermektelenséggel kapcsolatos lelki nehézségek.

A pszichoterápiát egy fontos találkozásnak, ugyanakkor tanulási lehetőségnek is tekintem, amely során együtt dolgozunk a pácienssel azzal a céllal, hogy reálisabban és tisztábban láthassa önmagát és a kapcsolatait.

Évek óta részt veszek oktatásban, a Pszichoanalitikusan Orientált Pszichoterápiás Egyesület kiképzője vagyok. Szükség esetén Skypon is lehetséges konzultáció, bejelentkezés: drkassaizsu@freemail.hu.

Rendelési idő: szerda 17-19 óráig

ÁNTSZ engedély száma: 3179-6/2001

« vissza