Munkatársaink

Éles Éva

Éles Éva

klinikal szakpszichológus, pszichoterapeuta
bejelentkezés: +36 (30) 906 3283

Babes – Bolyai Tudományegyetem pszichológia szakán végeztem nappali tagozaton. Felnőtt klinikai szakpszichológus és mentálhigiéniai diplomát a Debreceni Egyetemen szerzetem. Pszichoterápiás tanulmányaimat a Tündérhegyi Pszichoterapeuta képzésen kezdtem, majd a Pszichoanalitikusan Orientált Pszichoterápiás Kiképző Egyesületnél folytattam.

2012-ben a Semmelweis Egyetemen pszichoterapeuta szakvizsgát tettem.

Relaxációs technikák közül az Autogén Tréninget (AT) ismerem, képesítésemet a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél szereztem. Az AT módszerrel a hétköznapi stressz oldható, a gyakorlatok során nyert önismereti tudás a pszichoterápiás munka megalapozásához is segítséget nyújt.

Szakmai pályafutásom során lehetőségem volt több területet megismerni. Pályám elején iskolapszichológus és gyógypedagógusként dolgoztam, ezt követően börtönpszichológusként tevékenykedtem. Klinikai tapasztalatot a Szegedi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán szereztem, közel másfél évtizedet dolgoztam járóbeteg szakellátásban.

Terápiás munkám során a szenvedést okozó tünettel és a mögötte rejtőzködő lelki tartalmakkal foglalkozom. A tudattalan belső konfliktusok feltárásával az önismereti tudás, megértés javul, az érzések felismerésével, a tudatosság szintjének növelésével az egyén képessé válik a számára legjobb döntések meghozatalára.

A következő problémákkal fordulhatnak hozzám: depresszió, szorongásos zavarok, szexuális zavarok, meddőség- és várandósághoz kapcsolódó lelki problémák, kiégés.

Rendelési idő: péntek 16-18 óráig.

ANTSZ Engedély: 0523-2/2020

« vissza