Munkatársaink

Radnóti Katalin

Radnóti Katalin

klinikai gyermek és ifjúsági szakpszichológus, pszichoterapeuta
bejelentkezés: +36 (20) 508-9962

Radnóti Katalin vagyok, 2007-ben végeztem pszichológusként a Szegedi Tudományegyetemen, majd ezt követően Pécsett szereztem Klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológusi címet. A gyermek- és serdülőterápiák során használt módszereket (játék- és bábterápia, művészetterápia, imagináció, stb.) az Integratív Pszichoterápiás Egyesület gyermekterapeuta képzése során sajátítottam el.

10 éve foglalkozom gyermekekkel pszichológusként. Pályám elején a gyermekvédelemben dolgoztam hátrányos helyzetű gyermekekkel és nevelőikkel, majd a Gyermekvédelmi Szakértői Bizottság pszichológusa voltam két éven át. A szakképzésem során a Szegedi Tudományegyetem Gyermek és Ifjúságpszichiátriai osztályán szereztem gyakorlatot a diagnosztikai és terápiás munkában.

A terápiás munka elengedhetetlen részének tekintem a megfelelő önismeretet, melyet korábban egyéni formában, jelenleg pszichodráma csoportban építek.

Vallom, hogy a pszichoterápia legfontosabb ereje magában a kapcsolatban rejlik, melyet mind a gyermek, mind a szülők irányában ki kell építenünk.

A munkám során olyan partneri viszonyra törekedem a szülőkkel, mely által ők maguk képessé válnak jobban rálátni gyermekük személyiségére, életkori sajátosságaira, nyilvánvalóvá válhatnak számukra saját érzéseik, szerepük a kialakult helyzetben, ezáltal könnyebben találnak rá saját megoldási módjukra, a segítés lehetőségére.

Rendelési idő: péntek 10-12 óráig.

E-mail: katalin.radnoti@gmail.com

ANTSZ Engedély: CS-06R/01/06926- 5/2016.

« vissza